Aangesloten leden


Badminton Club Hattem

www.bchattem.nl

Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij in 1975 opgericht, en bestaan we al meer dan 30 jaar. Op dit moment hebben wij ongeveer 40 senioren en 15 jeugdleden, variërend in speelsterkte van beginnende spelers tot spelers met competitie-ervaring. Onze vereniging kenmerkt zich door een gezellige en sportieve sfeer.


Biljartvereniging DOS Hattem

www.doshattembiljart.nl

DOS Hattem bestaat al meer dan 50 jaar. Vele amateur en professionele biljarters hebben in al die jaren de weg naar ons eigen goed uitgeruste en gezellige gebouw “De Triangel gevonden.  DOS, dat staat voor Door Oefening Sterk, is een financieel gezonde club met zo’n  65 leden en een relatief nieuw en enthousiast bestuur. Ook is het de thuisclub van de dames van SMR. (Stoot Maar Raak).


Denk en Zet Hattem / N.G.K.Z.

www.denkenzethattem.nl

Denk en Zet Hattem is een vereniging waar dammers en schakers elkaar wekelijks op dinsdagavond ontmoeten in de centrale ruimte van de van Heemstraschool , Uilennest 10 te Hattem.


Dutch Golf Hattem

www.dutchgolf.nl

Voor de beste privé- of groeps-golflessen, volwassenen en kinderen, beginners of goede golfers, bij Dutch Golf in Hattem bent u aan het allerbeste adres, slechts op enkele kilometers afstand van Zwolle gelegen. Er is een voortreffelijke golfleraar, er zijn uitstekende oefenfaciliteiten en een mooie 9-holes compacte Qualifying golfbaan.


Hattemse Golf & Country Club

www.golfclub-hattem.nl

De Hattemse Golf & Country Club ligt in de bosrijke omgeving van het charmante Hanzestadje Hattem. De uitdagende 9-holes baan combineert bos- en parkholes en is voor een deel in heuvelachtig terrein gelegen. De holes volgen de natuurlijke glooiingen van zandruggen die in de ijstijd zijn ontstaan. De baan van de Hattemse Golf dateert van 1930 en is in Nederland één van de zestien golfbanen die voor de oorlog ontworpen zijn.

Hanzegym Hattem

www.hanzegym.nl

Hanze Gym Hattem is een bloeiende vereniging gericht op sport voor jong en oud.  U kunt bij Hanze Gym Hattem terecht voor gymnastiek, turnen dames, acrobatische gymnastiek, dansen, zumba, gymfit en aerobics / steps. Hanze Gym Hattem is een open, warme en enthousiaste vereniging die constant in beweging blijft.


Hattem Petanque

www.hattempetanque.nl

Een gezellige club, die sportief en bestuurlijk een goede sfeer weet te onderhouden. We hebben meer dan 100 leden en een unieke locatie.Naast activiteiten op onze eigen banen, wordt er regelmatig deelgenomen aan toernooien en competities bij andere verenigingen.


Hattem Roeit

www.hattemroeit.nl
Hattem Roeit is de sloeproeivereniging met leden die een prachtige sport beoefenen op de rivier de IJssel tussen Zwolle en Hattem. Sloeproeien is een prachtige teamsport op het water, waarbij kracht en souplesse samengaan. De teams van de vereniging roeien wedstrijden in heel Nederland en daarbuiten.


Hattemse Mixed Hockey Club

www.hattemhockey.nl

HMHC is opgericht in 1952 heeft een rijke hockey historie. Gelegen in de gemeente Hattem wordt HMHC in de hockeywereld vaak Hattem genoemd. Het is altijd een betrekkelijk kleine club geweest, maar wel een die altijd bovengemiddeld heeft gepresteerd, zowel op het veld als in de zaal. Een opvallend gegeven is dat in de loop der jaren meer dan vijftien internationals aan het Nederlands elftal zijn geleverd.


Hattemse Volleybalvereniging

www.hvvhattem.nl
HVV kent circa 120 leden, die van eind augustus tot begin juni wekelijks actief bezig zijn met het volleybalspel. Binnen HVV kan dit op verschillende niveaus en verschillende leeftijden. De jongste leden zijn rond de 8 jaar en de oudsten halen de 70. Binnen de vereniging wordt recreatief gevolleybald, maar ook competitie.


Hengelsportvereniging Helpt Elkander

www.hsvhelptelkander.nl

Hengelsportvereniging Helpt Elkander, Hattem is op 30 juni 1951 opgericht en per 11 november 1955 koninklijk goedgekeurd.  Zij is met 1100 leden één van de grootste verenigingen van Hattem en heeft leden door het gehele land. Vissen is er voor iedereen. Dat is het motto van hsv Helpt Elkander. Vissen is een volkssport die voor nagenoeg iedereen bereikbaar moet blijven.


Hengelsportvereniging Vissie Vissie

www.vissievissie.nl

Hsv vissie Vissie en Hsv O en O zijn officieel aangesloten bij sportvisserij Nederland, We zijn verenigingen waar het vissen voor de lol centraal staat. Jaarlijks organiseren wij meerdere evenementen voor jong en oud op elk gebied van sportvisserij. Dit doen we op eigen kracht en met samenwerkingsverbanden met andere verenigingen uit de regio, Samen staan we sterk is daarin een belangrijk motto! Hierdoor ontstaan er veel evenementen het hele jaar door met voor ieder wat wils en voor jong en oud.


Hippisch Hattem

www.hippisch-hattem.nl

De Stichting Hippisch Centrum Hattem (HCH) is op 20 september 1999 opgericht met als doel het oprichten en in stand houden van een overdekte rijhal om zodoende de ruitersport van Hippisch Hattem (bestaande uit Landelijke Rijvereniging de Marleruiters en Ponyclub de Driehoekruiters) te beoefenen en te promoten.


IJsvereniging Hattem

www.ijsvereniginghattem.nl

Op 1 oktober 1965 is IJsvereniging Hattem opgericht. De club richtte zich jarenlang alleen op het schaatsen op natuurijs. Sinds 2016 beschikt onze vereniging niet alleen over een prachtige natuurijsbaan, maar ook over een skeelerbaan aan de Geldersedijk in Hattem.petanque vereniging Gelre


Petanque vereniging Gelre

www.pv-gelre.nl

PV Gelre stelt zich tot doel het beoefenen van petanque en het geven van bekendheid aan deze sport. Petanque, beter bekend als jeu de boules, wordt bij deze kleine maar o zo gezellige vereniging gespeeld op 18 banen, waarvan 6 verlicht. De accommodatie biedt een gezellige kantine (40 zitplaatsen) met een klein terras waar u bijna iedere zondag middag kennis kunt maken met deze sport.


Ponyvrienden Hattem

www.ponyvrienden.nl

Bij de ponyvrienden in Hattem kunt u terecht lessen en buitenritten. De manage is te vinden aan De Wrange 6 in Hattem.

  

Scouting de Trijsberg

www.trijsberg.nl

Een afwisselende en plezierige vrijetijdsbesteding, dat is wat Scouting te bieden heeft; ook bij Scouting de Trijsberg in Hattem. In de bossen tussen Hattem en Wezep zijn we met bijna 250 leden. Iedereen kan meedoen met Scouting. Geloof, ras, huidskleur, handicap, vluchteling of seksuele voorkeur, het maakt niet uit, Scouting staat open voor iedereen.


SMASH '70

www.smash70.com

Smash '70 is een tafeltennisvereniging waar de sport op alle niveaus bedreven wordt. Het tafeltenniscentrum van Smash 70 is gelegen aan de Eijerdijk, dichtbij het centrum van Hattem. Er is bij de zaal voldoende gelegenheid om (gratis) te kunnen parkeren.

  

SV Hatto Heim

www.svhattoheim.nl

Voetbalvereniging sv Hatto-Heim profileert zich als een familievereniging waarbij ze voor een ieder wat te bieden hebben, zo ook voor meisjes en dames, onder de naam Hattemer Meiden Combinatie afgekort HMC. Hierdoor krijgt het meisjes- en vrouwenvoetbal de aandacht die het verdient en hangt er niet een beetje bij.


Tennis Club Hattem

www.tchattem.nl

Bij TC Hattem kan iedereen plezierig spelen op zijn eigen niveau. Het prachtig gelegen tennispark beschikt over 6 gravelbanen, 3 kunstgrasbanen, 2 padelbanen en een clubhuis met een sfeervol terras. In het voor- en najaar is de vereniging goed vertegenwoordigd met competitieteams. In de zomer en winter kunnen leden meedoen aan gezellige toernooien. De actieve jeugdcommissie organiseert samen met team enthousiaste trainers regelmatig toernooien en activiteiten voor jeugdleden.


Toerclub Hattem

www.tourclubhattem.nl

Toerclub Hattem is een vereniging voor toerfietsers uit Hattem en omgeving die passie hebben voor de wielersport en samen sportieve of recreatieve uitdagingen willen beleven. Naast veiligheid en verantwoordelijkheid zijn ook plezier en gezelligheid belangrijke aspecten. De toerclub biedt daarvoor, toertochten, trainingen, bijeenkomsten en onderlinge uitwisseling van kennis en vaardigheden voor jong en oud. Ons motto: Met de fiets bereik je iets!


Vadesto

www.vadesto.nl

Op het water is er altijd wat te beleven! Vadesto staat bekend om de vele wateractiviteiten. Je kan er varen met allerlei soorten vaartuigen, van vlot tot rondvaartboot, van reuzenklomp tot de grootste waterfiets ter wereld. Iedereen kan er terecht, of je nu alleen bent of met een grote groep.


Voetbalvereniging Hattem

www.vvhattem.nl

Op 1 mei 1918 werd de voetbalvereniging Hattem opgericht en de vereniging bruist als nooit tevoren. De continue aanwas van pupillen, jeugd en zeker ook meisjes geeft vertrouwen voor de toekomst. De trouwe supporters en de enorme inzet van veel vrijwilligers dragen er aan bij dat de vv Hattem de toekomst met vertrouwen tegemoet kan zien.

  

Zwemvereniging Hatto Heim

www.hattoheim.nl

De Zwem- en Waterpoloclub Hatto-Heim biedt de mogelijkheid in competitieverband deel te nemen aan wedstrijdzwemmen en waterpolo. Naast het competitiegericht zwemmen is er ook de mogelijkheid om op recreatieve wijze de zwemsport te bedrijven. Dit zowel voor de oudere zwemmers die niet in competitieverband aan wedstrijden deel wensen te nemen en voor de jeugd die pas het zwemdiploma heeft gehaald. Zodra de zwemdiploma’s behaald zijn, kunnen deze kinderen kennismaken met onze recreatieve jeugdafdeling